Κάθε ερώτημα πρέπει να περιλαμβάνει σύνδεσμο προς τον ιστότοπο όπου εμφανίζεται το συζητούμενο ζήτημα. Καμία δημοσίευση που περιλαμβάνει σύνδεσμο προς ιστότοπο για σχολιασμό ή επίλυση προβλήματος δεν πρόκειται να διαγραφεί ό,τι κι αν συνεπάγεται αυτό για τα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης ή τις σχέσεις με τους πελάτες σας. Διαβάστε τους κανόνες δεοντολογίας πριν δημοσιεύσετε.

Συνάντηση μελών joomla.gr FOSSCOMM : 4-5 /11/ 2017

Συζητήσεις για το δικτυακό τόπο της ελληνικής κοινότητας ενημέρωσης και υποστήριξης για το joomla. Ιδέες, προτάσεις, απόψεις.

Συνάντηση μελών joomla.gr FOSSCOMM : 4-5 /11/ 2017

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε από τον/την bkotsias » 06 Οκτ 2017, 17:46

Καλησπέρα,

Είναι μια καλή ευκαιρία στο συγκεκριμένο συνέδριο να βρεθούμε στο περίπτερο του Joomla.gr ώστε να έρθουμε πιο κοντά και να κάνουμε σε επόμενους μήνες μια καλύτερη προσέγγιση για αυτόνομο συνέδριο.

Εγω θα είμαι εκεί. Δηλώστε το ενδιαφέρον σας και ελάτε απλά για να γνωρίστουμε.FOSSCOMM : 4-5 Νοεμβρίου 2017 στο Χαροκόπειο - Το joomla.gr θα είναι εκεί.

H μεγαλύτερη συνάντηση κοινοτήτων ελεύθερου και ανοικτού λογισμικού, φιλοξενείται φέτος στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο.

Το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο σε συνεργασία με τον Οργανισμό Ανοιχτών Τεχνολογιών (ΕΕΛΛΑΚ), διοργανώνει το συνέδριο FOSSCOMM 2017 στις 4 και 5 Νοεμβρίου στο κεντρικό κτήριο του πανεπιστημίου. Το συνέδριο απευθύνεται σε φοιτητές, ακαδημαϊκούς-ερευνητές, προγραμματιστές, επιχειρήσεις και κοινότητες που ενδιαφέρονται ή θα ήθελαν να μάθουν για το Ελεύθερο και Ανοικτό Λογισμικό. Η είσοδος είναι ελεύθερη!

Το FOSSCOMM (Free and Open Source Software Communities Meeting) είναι ένα ετήσιο συνέδριο που έχει ως κύριο θέμα το ανοικτό και ελεύθερο λογισμικό, το όποιο έχει φιλοξενηθεί σε πολλές πόλεις της Ελλάδας. Σκοπός του συνεδρίου είναι η προώθηση της χρήσης FOSS (Free and Open Source Software).

Είναι ένα από τα σημαντικότερα συνέδρια Πληροφορικής στον τομέα του ανοικτού λογισμικού στην Ελλάδα, στο οποίο κάθε χρόνο συμμετέχουν εκατοντάδες άτομα που ενδιαφέρονται για τις εξελίξεις στην επιστήμη των υπολογιστών κυρίως στον τομέα των ανοιχτών τεχνολογιών. Το συνέδριο FOSSCOMM 2017, όπως και τα προηγούμενα από αυτό, αποτελούν συνέδρια τα οποία διοργανώνονται εθελοντικά από φοιτητές.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να μένετε ενήμεροι σχετικά με τα νέα του συνεδρίου επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του συνεδρίου και ακολουθήστε το FOSSCOMM 2017 στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Twitter, Instagram).

Διεύθυνση: Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, Ελ. Βενιζέλου 70, Καλλιθέα, 17676, Ελλάδα
bkotsias
Δημοσιεύσεις: 13
Εγγραφή: 15 Οκτ 2016, 08:42

Re: Συνάντηση μελών joomla.gr FOSSCOMM : 4-5 /11/ 2017

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε από τον/την Χάρης_Α » 11 Οκτ 2017, 12:27

Η ιδέα του ανοιχτού λογισμικού αποτελεί καινοτομία -αλλά και επανάσταση- στον χώρο της πληροφορικής και του διαδικτύου…
Έχουμε χρέος -αλλά και όφελος- να στηρίζουμε προσπάθειες που έχουν ως κύριο θέμα το ανοικτό και ελεύθερο λογισμικό, ειδικά αν διοργανώνονται από νέους ανθρώπους…

Σε αυτό το πλαίσιο, το joomla.gr στηρίζει το συνέδριο FOSSCOMM 2017, και εύχεται καλή επιτυχία…

[ Και εγώ θα είμαι εκεί ] ...
joomla.gr - Η επίσημη σελίδα της Ελληνικής κοινότητας υποστήριξης του JOOMLA - Απευθυνθείτε στους Eιδικούς!
joomla.gr/FreeTemplates - Δωρεάν joomla templates απο το JOOMLA.GR
[ joomla! = Όλοι μαζί! ]
Άβαταρ μέλους
Χάρης_Α
Διαχειριστής
Star Star
Maths , Joomla! website design
 
Δημοσιεύσεις: 1259
Εγγραφή: 28 Νοέμ 2008, 10:57
Τοποθεσία: Πάτρα / Greece


Επιστροφή στoν To joomla.gr

Συνδεδεμένα μελη

Συνδεδεμένοι: Δεν υπάρχουν συνδεδεμένα μέλη.
cron