Οποιοδήποτε μέλος θεωρήσει ότι ένα δημοσιευμένο μήνυμα είναι αντίθετο με τους όρους χρήσης και κανόνες δεοντολογίας, να ειδοποιήσει αμέσως κάποιον διαχειριστή ή συντονιστή
Κάθε ερώτημα πρέπει να περιλαμβάνει σύνδεσμο προς τον ιστότοπο όπου εμφανίζεται το συζητούμενο θέμα. Καμία δημοσίευση που περιλαμβάνει σύνδεσμο προς ένα joomla ιστότοπο για σχολιασμό ή επίλυση προβλήματος δεν πρόκειται να διαγραφεί ό,τι κι αν συνεπάγεται αυτό για τα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης ή τις σχέσεις με τους πελάτες σας.
Διαβάστε και εφαρμόστε τους Κανόνες Δεοντολογίας και τους Όρους Χρήσηςπριν δημοσιεύσετε.

Απορία προς διαχειριστές και μέλη

Παρατηρήσεις, προτάσεις και ιδέες για τη βελτίωση του forum ελεύθερης συζήτησης και ανταλλαγής απόψεων της ελληνικής κοινότητας υποστήριξης και ενημέρωσης για το joomla!

Απορία προς διαχειριστές και μέλη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε από τον/την ribo1972 » 01 Φεβ 2017, 14:40

Καλησπέρα, έχω μια απορία και θα ήθελα να μου απαντήσουν διαχειριστές αλλά και μέλη αν θέλουν. Υποτίθεται ότι το συγκεκριμένο forum απευθύνεται σε ανθρώπους που ασχολούνται ή και θέλουν να ασχοληθούν με το joomla σωστά; Τότε γιατί αφήνουν τον οποιοδήποτε να spammάρει; Παράδειγμα: έφτιαξα αυτό το site πετάνε το link και είναι wordpress. Μπορεί να βάλει ο άλλος οποιαδήποτε πλατφόρμα και να spammαρει. Η άλλο παράδειγμα, αυτοί φτιάχνουν πολύ ωραία sites έχουν γνώσεις, πετάει το link και παντού wordpress. Το ρωτάω αυτό διότι προσωπική μου άποψη ο πιο σημαντικός κανόνας που έχει το joomla.org και τον αναγράφει κάτω από κάθε post για να μην γίνεται spamming είναι o " Joomla forum is about Joomla CMS. Linking to your website that is not a Joomla website or a Joomla related website may be considered as spam, and may be banned and reported to stopforumspam.com and Google." Και μου κάνει εντύπωση ότι ενώ στο joomla.org τα σβήνουν εδώ ότι πλατφόρμα και να βάλεις παραμένει.
Άβαταρ μέλους
ribo1972
Star
Δημοσιεύσεις: 955
Εγγραφή: 22 Ιουν 2014, 17:09

Re: Απορία προς διαχειριστές και μέλη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε από τον/την ribo1972 » 01 Φεβ 2017, 16:07

Υπ όψην για να μην παρεξηγηθώ, δεν κάνω υπόδειξη, απλώς εκφράζω την απορία μου. Βεβαίως και υπάρχουν ιδιοκτήτες και υπεύθυνοι στο joomla.gr που ξέρουν πως θέλουν να κινείτε το συγκεκριμένο forum.
Άβαταρ μέλους
ribo1972
Star
Δημοσιεύσεις: 955
Εγγραφή: 22 Ιουν 2014, 17:09


Επιστροφή στoν Για το forum

Συνδεδεμένα μελη

Συνδεδεμένοι: gmath