Οποιοδήποτε μέλος θεωρήσει ότι ένα δημοσιευμένο μήνυμα είναι αντίθετο με τους όρους χρήσης και κανόνες δεοντολογίας, να ειδοποιήσει αμέσως κάποιον διαχειριστή ή συντονιστή
Κάθε ερώτημα πρέπει να περιλαμβάνει σύνδεσμο προς τον ιστότοπο όπου εμφανίζεται το συζητούμενο θέμα. Καμία δημοσίευση που περιλαμβάνει σύνδεσμο προς ένα joomla ιστότοπο για σχολιασμό ή επίλυση προβλήματος δεν πρόκειται να διαγραφεί ό,τι κι αν συνεπάγεται αυτό για τα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης ή τις σχέσεις με τους πελάτες σας.
Διαβάστε και εφαρμόστε τους Κανόνες Δεοντολογίας και τους Όρους Χρήσηςπριν δημοσιεύσετε.

Μόνον Ελληνικά στο forum

Παρατηρήσεις, προτάσεις και ιδέες για τη βελτίωση του forum ελεύθερης συζήτησης και ανταλλαγής απόψεων της ελληνικής κοινότητας υποστήριξης και ενημέρωσης για το joomla!

Μόνον Ελληνικά στο forum

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε από τον/την Άρης Ντάτσης » 16 Μάι 2006, 10:03

Θα ήθελα, για άλλη μια φορά, να παρακαλέσω τους φίλους που κάνουν μια δημοσίευση στο forum να γράφουν στα ελληνικά, και πάντως σε καμμιά περίπτωση Greeklish.

Αν και καταλαβαίνω το άγχος και τη βιασύνη που έχουμε κάποιες φορές στην προσπάθειά μας να αναζητήσουμε τη λύση, ωστόσο θεωρώ πως η χρήση των greeklish:

1. δυσκολεύει όσους θέλουν να διαβάσουν τη δημοσίευση και να δώσουν κάποια απάντηση.

2. αποκλείει τη δυνατότητα σε όσους αναζητούν στο forum, να χρησιμοποιήσουν τη δυνατότητα της αναζήτησης, ώστε να βρουν απάντηση σε κάποιο ερώτημα που τους απασχολεί.

3. προσβάλει την αισθητική του forum και του site.

4. έρχεται σε αντίθεση με την ίδια τη φιλοσοφία και στόχευση του forum και του site: ενημέρωση και υποστήριξη στα ελληνικά.
Τελευταία επεξεργασία από Άρης Ντάτσης και 11 Ιαν 2007, 14:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Άρης Ντάτσης
Διαχειριστής
Star Star Star Star Star
Δημοσιεύσεις: 8800
Εγγραφή: 04 Σεπ 2005, 21:08
Τοποθεσία: Αθήνα

Απ: Μόνον Ελληνικά στο forum

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε από τον/την Γιώργος Φάκας » 15 Ιαν 2008, 17:17

Επιπλέον η γραφή ελληνικών με λατινικούς χαρακτήρες είναι μια ανύπαρκτη γλώσσα, που αναπήδησε προ 10ετίας από τα chat rooms  όταν στο διαδίκτυο υπήρχε ασυμβατότητα  με τους ελληνικούς χαρακτήρες. Εδώ και χρόνια, αυτή η ασυμβατότητα έχει μείνει μόνο στο μυαλό μας, γιατί η κωδικοποίηση, έχει αλλάξει και το πρόβλημα των ελληνικών χαρακτήρων  μαζί με τα greeklish είναι πλέον παρελθόν.
Άβαταρ μέλους
Γιώργος Φάκας
Διαχειριστής
Star Star Star Star Star
Τα 5/4 των ανθρώπων μπερδεύουν τα κλάσματα
 
Δημοσιεύσεις: 6899
Εγγραφή: 07 Σεπ 2005, 16:49
Τοποθεσία: Λάρισα


Επιστροφή στoν Για το forum

Συνδεδεμένα μελη

Συνδεδεμένοι: gmath