Οποιοδήποτε μέλος θεωρήσει ότι ένα δημοσιευμένο μήνυμα είναι αντίθετο με τους όρους χρήσης και κανόνες δεοντολογίας, να ειδοποιήσει αμέσως κάποιον διαχειριστή ή συντονιστή
Κάθε ερώτημα πρέπει να περιλαμβάνει σύνδεσμο προς τον ιστότοπο όπου εμφανίζεται το συζητούμενο θέμα. Καμία δημοσίευση που περιλαμβάνει σύνδεσμο προς ένα joomla ιστότοπο για σχολιασμό ή επίλυση προβλήματος δεν πρόκειται να διαγραφεί ό,τι κι αν συνεπάγεται αυτό για τα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης ή τις σχέσεις με τους πελάτες σας.
Διαβάστε και εφαρμόστε τους Κανόνες Δεοντολογίας και τους Όρους Χρήσηςπριν δημοσιεύσετε.

Custom Fields - Πρόβλημα με Στοίχηση φωτογραφιών

Custom Fields - Πρόβλημα με Στοίχηση φωτογραφιών

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε από τον/την ultiplr » 19 Μαρ 2015, 22:39

έχω δημιουργήσει custom field/image και οι 2 βασικές απορίες μου είναι α) γιατι ενώ απενεργοποιημένη την εμφάνιση τίτλου, αυτή εμφανίζεται και β) πως θα μπορούσα να ορίσω κάποια στοίχιση στις φωτογραφίες, ωστε να εμφανίζονται σε σειρά.

Παρόλο που έχουν τις ίδιες διαστάσεις και εμφανίζονται με σειρά, με την εμφάνιση του τίτλου η επιλογή ξεκινά αριστερά απο τον τίτλο, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει επιλογή δίπλα απο την τελευταία κάθε φωτογραφία.

ή ακόμη καλύτερα

αν ξέρει κάνεις τι ρυθμίσεις χρειάζεται να κάνω για να δημιουργήσω κάτι τέτοιο www.veravera.gr/-914-941-961-949-962-94 ... 30-YY.html

joomla 2.5.17 και virtuemart 2.0.24c,
ultiplr
Δημοσιεύσεις: 57
Εγγραφή: 06 Μάι 2007, 19:49

Επιστροφή στoν VirtueMart - E-shop

Συνδεδεμένα μελη

Συνδεδεμένοι: Bing [Bot], maxtak, Άρης Ντάτσης