Οποιοδήποτε μέλος θεωρήσει ότι ένα δημοσιευμένο μήνυμα είναι αντίθετο με τους όρους χρήσης και κανόνες δεοντολογίας, να ειδοποιήσει αμέσως κάποιον διαχειριστή ή συντονιστή
Κάθε ερώτημα πρέπει να περιλαμβάνει σύνδεσμο προς τον ιστότοπο όπου εμφανίζεται το συζητούμενο θέμα. Καμία δημοσίευση που περιλαμβάνει σύνδεσμο προς ένα joomla ιστότοπο για σχολιασμό ή επίλυση προβλήματος δεν πρόκειται να διαγραφεί ό,τι κι αν συνεπάγεται αυτό για τα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης ή τις σχέσεις με τους πελάτες σας.
Διαβάστε και εφαρμόστε τους Κανόνες Δεοντολογίας και τους Όρους Χρήσηςπριν δημοσιεύσετε.

Προσθήκη μενού ανά κατασκευαστή

Προσθήκη μενού ανά κατασκευαστή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε από τον/την pcsol » 15 Απρ 2015, 09:32

Καλημέρα σε όλη την κοινότητα!

Έχω ένα ηλ. κατάστημα VM με Joomla 2.5.28 και προσπαθώ να βρω κάποιο τρόπο έτσι ώστε να προσθέσω ένα top-menu το οποίο θα έχει σε VirtueMart Manufacturer Details Layout ένα από τους κατασκευαστές αλλά όχι για όλες τις κατηγορίες που αντιστοιχούν στον εκάστοτε κατασκευαστή που θα καλώ.
Δηλ πχ:
έχω Manufacturer: ADIDAS αλλά υπάρχεί σαν κατασκευαστής και στην κατηγορία ΑΝΔΡΙΚΑ, αλλά και στην κατηγορεία ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ...
Έτσι θέλω ένα στοιχείο στο μενού μου που να καλεί Manufacturer: ADIDAS αλλά μόνο από την κατηγορία ΑΝΔΡΙΚΑ (και όχι και την κατηγορία ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ).

Ελπίζω να έγινα κατανοητός...
Ευχαριστώ
Άβαταρ μέλους
pcsol
Δημοσιεύσεις: 163
Εγγραφή: 14 Μαρ 2007, 11:21
Τοποθεσία: ΕΛΛΑΔΑ

Επιστροφή στoν VirtueMart - E-shop

Συνδεδεμένα μελη

Συνδεδεμένοι: Baggio84, maxtak