Οποιοδήποτε μέλος θεωρήσει ότι ένα δημοσιευμένο μήνυμα είναι αντίθετο με τους όρους χρήσης και κανόνες δεοντολογίας, να ειδοποιήσει αμέσως κάποιον διαχειριστή ή συντονιστή
Κάθε ερώτημα πρέπει να περιλαμβάνει σύνδεσμο προς τον ιστότοπο όπου εμφανίζεται το συζητούμενο θέμα. Καμία δημοσίευση που περιλαμβάνει σύνδεσμο προς ένα joomla ιστότοπο για σχολιασμό ή επίλυση προβλήματος δεν πρόκειται να διαγραφεί ό,τι κι αν συνεπάγεται αυτό για τα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης ή τις σχέσεις με τους πελάτες σας.
Διαβάστε και εφαρμόστε τους Κανόνες Δεοντολογίας και τους Όρους Χρήσηςπριν δημοσιεύσετε.

FREE SSL?

Η καθημερινή χρήση του διαδικτύου

FREE SSL?

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε από τον/την IonA » 05 Δεκ 2016, 22:20

Θέλω - χωρίς ιδαίτερο λόγο και χωρίς η αλήθεια ειναι να υπάρχει ανάγκη - να βάλω το γνωστό "s" σε μία απο τις σελίδες μου. Δυστυχώς, λόγω του οτι το κέρδος της απο τα google ads αυτη τη στιγμή είναι στα 0,30/ημέρα, μέχρι να πάει στο 10ευρω/ημέρα, δε παίζει να πληρώσω για SSL. Δεν περισσεύουν οπως στους περισσότερους νομίζω.

Βρήκα το sslforfree.com που έχει σαν credits για την υπηρεσία του το "letsencrypt.org" με το οποίο δεν εχω βγαλει ακρη αλλα ειναι legit. Καπου στο youtube το ειδα, δε θυμάμαι. Τελος παντων..

Ποια η γνώμη σας για το sslforfree.com; Εχετε κάποια άλλη σίγουρη υπηρεσία που μπορώ να χρησιμοποιήσω και σε ενα eshop ενός φίλου χωρίς αν υπάρχει κίνδυνος υποκλοπών;

Ευχαριστώ!
IonA
Star Star Star
Δημοσιεύσεις: 219
Εγγραφή: 15 Δεκ 2012, 21:08

Re: FREE SSL?

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε από τον/την angelis » 06 Δεκ 2016, 08:27

Υπάρχουν εταιρείες web hosting όπως και η εταιρεία μου που δίνουμε Δωρεάν το Let' s Encrypt for CPanel σε όλους τους λογαριασμούς φιλοξενίας.
Άβαταρ μέλους
angelis
Star
Δημοσιεύσεις: 978
Εγγραφή: 09 Φεβ 2012, 20:19
Τοποθεσία: Βόλος

Re: FREE SSL?

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε από τον/την l.chalk » 09 Δεκ 2016, 08:08

Εάν είσαι με cpanel μπορείς να έχεις δωρεάν ssl από την comodo.
Από την WHM v60 και μετά υπάρχει αυτή η δυνατότητα.
Ρώτησε τον hoster σου.
Άβαταρ μέλους
l.chalk
Δημοσιεύσεις: 420
Εγγραφή: 10 Ιαν 2010, 16:13
Τοποθεσία: Αθήνα


Επιστροφή στoν Διαδίκτυο - Γενικά θέματα

Συνδεδεμένα μελη

Συνδεδεμένοι: Bing [Bot], idormymac, Άρης Ντάτσης