Οποιοδήποτε μέλος θεωρήσει ότι ένα δημοσιευμένο μήνυμα είναι αντίθετο με τους όρους χρήσης και κανόνες δεοντολογίας, να ειδοποιήσει αμέσως κάποιον διαχειριστή ή συντονιστή
Κάθε ερώτημα πρέπει να περιλαμβάνει σύνδεσμο προς τον ιστότοπο όπου εμφανίζεται το συζητούμενο θέμα. Καμία δημοσίευση που περιλαμβάνει σύνδεσμο προς ένα joomla ιστότοπο για σχολιασμό ή επίλυση προβλήματος δεν πρόκειται να διαγραφεί ό,τι κι αν συνεπάγεται αυτό για τα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης ή τις σχέσεις με τους πελάτες σας.
Διαβάστε και εφαρμόστε τους Κανόνες Δεοντολογίας και τους Όρους Χρήσηςπριν δημοσιεύσετε.

Πρόβλημα αναβάθμισης σε joomla 3.6.4 αλλά & εγκατάστασης της

Προβλήματα στην εγκατάσταση την αναβάθμιση ή τη μεταφορά τηw έκδοσης 3.x

Πρόβλημα αναβάθμισης σε joomla 3.6.4 αλλά & εγκατάστασης της

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε από τον/την eloy » 16 Νοέμ 2016, 15:50

Εκανα μια αναβάθμιση στο joomla στη νέα έκδοση και μου έκανε αμέσως (έχει σημασία το αμέσως) πρόβλημα στο backend. Δηλαδή δε μπορώ να προσθέσω τίποτα, ούτε άρθα ούτε κατηγοριες, ούτε επεξεργιασία, ούτε μενού, και μου αλλάζει πολλά πράγματα και στο πως τα βλέπω. Λείπουν πράγματα. Δεν εχω φωτογραφία να σας στείλω γιατί το απεγκατέστησα αφού είχα κάνει 5 φορές το ίδιο μήπως ήταν σύμπτωση, και ευτυχώς που κρατούσα backup και έκανα restore. Αλλά μπορώ να σας δείξω το πρόβλημα που μου κάνει (και μοιάζει) στο κατευθείαν νέο Joomla, που ΟΧΙ αμέσως (όπως ειπα ότι έχει σημασία το αμέσως) όμως αφού και άρθρα γράφτηκαν, αλλά μετά από 1 μέρα (σήμερα δηλαδή) που τελείωσα αυτό το directory, σε ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ site απο το άλλο, που μου έκανε πρόβλημα με την αναβάθμιση. Αυτό ηταν το κατευθείαν install του νέου joomla. Θα δείτε στο συνημμένο ότι δίπλα από εκεί που έχει το "περιεχόμενο" από δίπλα του λείπουν τα :
"Εικόνες και σύνδεσμοι
Επιλογές Άρθρου
Επιλογές Δημοσίευσης
Ρυθμίσεις Οθόνης Επεξεργασίας
Δικαιώματα Άρθρου"
backend.png


Αυτό το ίδιο που βλέπετε στη φωτογραφία το έκανε ΚΑΙ στην αναβάθμιση σε άλλη ιστοσελίδα. Αυτό που δε μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα είναι το ότι αν π.χ. αρκεστώ σε αυτό και δεν θέλω τις άλλες επιλογές (δε γίνεται αλλά λέμε) , και να πατήσω το "αποθήκευση" ή αποθήκευση και νέο ή κλείσιμο, δεν κάνει απολύτως τίποτα.
Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; έχει συναντήσει το ίδιο πρόβλημα κάποιος; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή την δημοσίευση.
Όσο μεγαλώνεις, τόσο μαθαίνεις. Και αν δε ρωτήσεις, δε μαθαίνεις!
Άβαταρ μέλους
eloy
Μουσική, κιθάρα, κλπ
 
Δημοσιεύσεις: 35
Εγγραφή: 28 Μάι 2008, 08:55
Τοποθεσία: Νίκαια-Κορυδαλλός

Re: Πρόβλημα αναβάθμισης σε joomla 3.6.4 αλλά & εγκατάστασης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε από τον/την Volga » 06 Απρ 2017, 15:34

Καλησπέρα. Μην αγχώνεσαι το πρόβλημα είναι το εξής.

Μετά την αναβάθμιση, σε ΚΑΘΕ σελίδα που θα μπαίνεις (δημιουργία άρθρου, επεξεργασία module κλπ) θα κάνεις ctrl+ F5 για να κάνει clear cache στο browser γιατί εχουν αλλάξει τα javascript functions που χρησιμοποιεί το template για τα save, save and close κλπ.

Τωρα για το άλλο θέμα με τα tabs που λείπουν, δεν μου έχει ξανατύχει αλλά ίσως να μιλάμε για το ίδιο πρόβλημα.

Αν πάλι δε σου δουλέψει, δοκίμασε να αλλάξεις admin template και να ενεργοποιήσεις το (άθλιο μεν αλλά) αξιόπιστο hathor και δες αν εκεί λύνεται το πρόβλημα.

Αν λύνεται με το hathor template μικρό το κακό, πάρε από μια καθαρή εγκατάσταση το isis template και αντέγραψέ το στη δική σου.

Αν δε λύνεται, ίσως η αναβάθμιση να μην έχει γίνει σωστά.
Άβαταρ μέλους
Volga
Star Star Star Star Star
Δημοσιεύσεις: 409
Εγγραφή: 14 Απρ 2011, 15:56
Τοποθεσία: Αθήνα


Επιστροφή στoν Εγκατάσταση του Joomla! 3.x

Συνδεδεμένα μελη

Συνδεδεμένοι: Bing [Bot], scorpios123, vagelisc