Ρε παιδιά ξέρετε κανέναν MP3 Player που όταν ανοίγει η σελίδα να ξεκινάει να παίζει από μόνος του αλλά να έχει την δυνατότητα ο επισκέπτης να κλείνει την μουσική?
thanks
MP3 Player
10 Δημοσιεύσεις • Σελίδα 1 από 1
Re: MP3 Player
Φίλε τον δοκίμασα τον MP3 Player, πολύ καλός θα έλεγα αλλά δεν κάνη για την δουλειά που τον θέλω εγώ. Θέλω όταν ανοίγει η σελίδα να αρχίζει να παίζει από μόνο του και να έχει την επιλογή ο επισκέπτης να τον απενεργοποιεί. Μάλλον πρέπει να κάνω κανένα φλασακι και να προσθέσω μουσική, υπάρχουν κάποια προγραματακια που κάνουν την δουλειά αυτή, ελπίζω να βρω κανένα.
ευχαριστώ
ευχαριστώ
-

kismet - Δημοσιεύσεις: 164
Άντε φίλε, Σού'φεξε!!! εδώ
-

cbal
cbal έγραψε:Άντε φίλε, Σού'φεξε!!! εδώ
Πολύ καλό... Από που όμως ρε φίλε το κατεβάζω? Δεν έχει επιλογή.
-

kismet - Δημοσιεύσεις: 164
Είναι εμπορικό και κοστίζει 15.90ευρώ. Βγάλε μια προπληρωμένη visa απο μια τράπεζα και αγόρασε το.
-

cbal
kismet έγραψε:Ρε παιδιά ξέρετε κανέναν MP3 Player που όταν ανοίγει η σελίδα να ξεκινάει να παίζει από μόνος του αλλά να έχει την δυνατότητα ο επισκέπτης να κλείνει την μουσική?
thanks
Ρίξε μια ματιά εδώ και εδώ.
onScreen.gr - ολοκληρωμένες υπηρεσίες joomla και ανοικτού λογισμικού στην Ελλάδα
hosting services | dedicated servers | support & consulting | domain names
hosting services | dedicated servers | support & consulting | domain names
-

Άρης Ντάτσης
Διαχειριστής
Καταρχάς χρόνια πολλά σε όλους!
Ψάχνοντας κι εγώ να βάλω λίγη μουσική σε ένα σαιτ, επαναφέρω τη συζήτηση...
Αυτό που θέλω, είναι να γίνεται stream η μουσική (οκ αυτό), αλλά να μπορεί να περιηγηθεί ο επισκέπτης, χωρίς να γίνονται reloads κάθε φορά που αλλάζει σελίδα μέσα στο σαιτ. Έχω δοκιμάσει πολλούς players και κανείς δεν το κάνει αυτό δυστυχώς... υπάρχει κάποια λύση, ή τσάμπα σκάω? Είδα κάπου οτι μπορεί να γίνει embed το αρχείο του ήχου στην html. Το joomla φορτώνει κάθε φορά το html ή μόνο στο πρώτο load και μετά όχι?
Ευχαριστώ.
Ψάχνοντας κι εγώ να βάλω λίγη μουσική σε ένα σαιτ, επαναφέρω τη συζήτηση...
Αυτό που θέλω, είναι να γίνεται stream η μουσική (οκ αυτό), αλλά να μπορεί να περιηγηθεί ο επισκέπτης, χωρίς να γίνονται reloads κάθε φορά που αλλάζει σελίδα μέσα στο σαιτ. Έχω δοκιμάσει πολλούς players και κανείς δεν το κάνει αυτό δυστυχώς... υπάρχει κάποια λύση, ή τσάμπα σκάω? Είδα κάπου οτι μπορεί να γίνει embed το αρχείο του ήχου στην html. Το joomla φορτώνει κάθε φορά το html ή μόνο στο πρώτο load και μετά όχι?
Ευχαριστώ.
-

schumacher_ - Δημοσιεύσεις: 31
10 Δημοσιεύσεις • Σελίδα 1 από 1
Επιστροφή στoν Core Components και Modules
Συνδεδεμένα μελη
Μέλη σε αυτό το φόρουμ: Δεν υπάρχουν συνδεδεμένα μέλη. και 1 επισκέπτες