Οποιοδήποτε μέλος θεωρήσει ότι ένα δημοσιευμένο μήνυμα είναι αντίθετο με τους όρους χρήσης και κανόνες δεοντολογίας, να ειδοποιήσει αμέσως κάποιον διαχειριστή ή συντονιστή
Κάθε ερώτημα πρέπει να περιλαμβάνει σύνδεσμο προς τον ιστότοπο όπου εμφανίζεται το συζητούμενο θέμα. Καμία δημοσίευση που περιλαμβάνει σύνδεσμο προς ένα joomla ιστότοπο για σχολιασμό ή επίλυση προβλήματος δεν πρόκειται να διαγραφεί ό,τι κι αν συνεπάγεται αυτό για τα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης ή τις σχέσεις με τους πελάτες σας.
Διαβάστε και εφαρμόστε τους Κανόνες Δεοντολογίας και τους Όρους Χρήσηςπριν δημοσιεύσετε.

Bootstrap VS Foundation

Bootstrap VS Foundation

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε από τον/την Volga » 08 Μαρ 2014, 11:11

Καλημέρα και καλό ΣΚ να έχουμε.
Όπως ξέρουμε η έκδοση 3.x του Joomla ενσωμάτωσε το Bootstrap Framework και μας έκανε τη ζωή ολίγον τι πιο εύκολη.

Υπάρχει βέβαια σχετικά ένα πρόβλημα με τη χρήση των μενού και ειδικά αυτών που περιέχουν αρκετά υποεπίπεδα. Η χρήση της navbar είναι ψιλοάχρηστη και πρέπει κάποιος να κάνει αλχημείες για να βγει σωστά.

Σχετικά πρόσφατα λοιπόν δούλεψα το Foundation Framework όπου μου έλυσε τα χέρια σε αυτό το θέμα και οχι μόνο. Ειδικότερα να αναφέρω οτι είναι πιο λιτό σχεδιαστικά με αποτέλεσμα να αφήνει τον designer να "ράψει" πάνω του και οχι να χρειαστεί να "κόψει" πρώτα όπως κάνει κάποιος με το bootstrap (shadows,colors κλπ κλπ).

Η ενσωμάτωση λοιπόν του Foundation στο Joomla μου φάνηκε σχετικά εύκολη.

Ήθελα όμως να ακούσω και την γνώμη των παιδιών εδω μέσα. Αξίζει να ασχοληθώ περαιτέρω ή να παραμείνω σε bootstrap σε μελλοντικά sites?
Άβαταρ μέλους
Volga
Star Star Star Star Star
Δημοσιεύσεις: 416
Εγγραφή: 14 Απρ 2011, 15:56
Τοποθεσία: Αθήνα

Επιστροφή στoν HTML / XHTML / CSS / JavaScript

Συνδεδεμένα μελη

Συνδεδεμένοι: Bing [Bot]
cron