Κάθε ερώτημα πρέπει να περιλαμβάνει σύνδεσμο προς τον ιστότοπο όπου εμφανίζεται το συζητούμενο θέμα. Καμία δημοσίευση που περιλαμβάνει σύνδεσμο προς ιστότοπο για σχολιασμό ή επίλυση προβλήματος δεν πρόκειται να διαγραφεί ό,τι κι αν συνεπάγεται αυτό για τα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης ή τις σχέσεις με τους πελάτες σας.
Διαβάστε και εφαρμόστε τους Κανόνες Δεοντολογίας και τους Όρους Χρήσηςπριν δημοσιεύσετε.

Πρόβλημα με Projectlog (Thinkery LLC)

Πρόβλημα με Projectlog (Thinkery LLC)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε από τον/την kerveros » 27 Σεπ 2013, 20:16

Γεια σας, έχω ένα πολύ βασανιστικό πρόβλημα που μοιάζει αρκετά με πρόβλημα Mootools ..αλλά δεν φαίνεται να είναι. Έχω αυτήν την εφαρμογή (Projectlog) την οποία την δούλευα και την παραμετροποίησα στα μέτρα μου μετά από πολύ κόπο και βάσανα. Ξαφνικά μου έχει δημιουργήσει το εξής πρόβλημα.. Δεν μπορώ να κάνω "Αποθήκευση" ή "Εφαρμογή", μπορώ να κάνω "Ακύρωση".
Λίγα λόγια για την εφαρμογή.. Σου δίνει την δυνατότητα να καταχωρήσεις Projects με attachments και Multiuser access τα οποία μπορείς να δουλεύεις με όλο το team σου.

Το πρόβλημά μου λοιπόν είναι ότι όταν επιλέγω να ανοίξω ένα νέο Project (ΜΕΣΩ ADMIN SITE) τα buttons "Αποθήκευση" και "Εφαρμογή" ενώ είναι ενεργά, δεν κάνουν τίποτα και ούτε βγάζει κάποιο μήνυμα λάθους. Πατώντας το "Ακύρωση" βγαίνει από την φόρμα κανονικά. Το θέμα είναι ότι στο front End μπορώ να κάνω καταχώρηση αλλά η εφαρμογή δεν μου δίνει άλλες επιλογές από το front end (όπως να βάλω attachment για το συγκεκριμένο project) και έτσι μου είναι άχρηστο..
Και κάτι που έχω παρατηρήσει .. δίπλα στα πεδία των ημερομηνιών δεν ανοίγει το "παραθυράκι" (ημερολόγιο) για να επιλέξεις ημέρομηνία, μπορώ να το βάλω μόνο πληκτρολογώντας..
Αυτά τα ολίγα... όποια βοήθεια θα την εκτιμούσα ιδιαίτερα.

Φυσικά μιλάμε για Joomla 1.5.26
kerveros
Δημοσιεύσεις: 18
Εγγραφή: 10 Ιαν 2008, 01:37

Επιστροφή στoν Components τρίτων κατασκευαστών

Συνδεδεμένα μελη

Συνδεδεμένοι: Δεν υπάρχουν συνδεδεμένα μέλη.
cron